Omdömen

  • Mix Måleri målade om min lägenhet och jag är supernöjd med resultatet!

    Allt från offert till slutresultat har skötts hur proffsigt som helst så kan varmt rekommendera att anlita dem!

    mvh Lars


  • Jag kan varmt rekommendera Inger och Peter för stora och små jobb. De har målat om mitt hus utvändigt inklusive snickerier, grundsockel och fönster. Resultatet är perfekt. Samma sak kan jag säga om den tapetsering de gjort inomhus, mycket snyggt. De är mycket trevliga, professionella och noggranna.


  • Mix Måleri har målat och tapetserat min hall med suveränt resultat. Vänd er till Mix Måleri om ni söker verkliga proffs! Täby i november 2017, Ann-Christine Müller.


  • Vi är oerhört nöjda med såväl resultat, offert och beställning, genomförande som den löpande kontakten. Mix Måleri hjälpte oss med ommålningsarbeten utomhus, ommålning av samtliga fönster samt ommålning och omtapetsering av flera rum. Proffsigt skött rakt igenom! Vi kan varmt rekommendera dem! Kerstin och Hans Gillsbro, Spånga


  • Sommaren 2017 fick vi hjälp med utvändig målning och underhåll av fönster. Arbetet utfördes helt enligt tidplan och till överenskommet pris, och vi är mycket nöjda med resultat och kontakten med Mix Måleri, vi kan varmt rekommendera dem!